Developed RE:Design.

O nama Treba vam pouzdan partner?

Naša kompanija je tehničkim i ljudskim kapacitetima osposobljena da za potrebe drugih kompanija vrši usluge tehničke pripreme, krojenja, šivenja i dorade.
Najsavremenija oprema i tradicija u ovom poslu duga više od 25 godina, kao i spremnost naših zaposlenih da izvrše najsloženije zadatake, garancija su da u nama možete potražiti pouzdanog partnera za saradnju.
Brzo prilagođavanje potrebnim poslovima, uz kvalitetno upravljanje radnim procesom, dovelo nas je u sam vrh proizvodnje ženskog intimnog rublja i kupaćih kostima. Kompletan proizvodni proces je praćen sa više aspekata, kako bi se na vrijeme uočili i otklonili eventualni nedostaci u samom njihovom nastajanju. Time smo mogućnost greške na konačnom proizvodu učinili gotovo nemogućom.
Od 2002. godine posjedujemo sertifikate ISO 9001:2008, izdate od strane SGS-Zurich. Ovo je još jedan od dokaza naše opredijeljenosti da krenemo u susret potrebama savremene i moderne žene, ali i svima vama koji želite ostvariti poslovnu saradnju sa našom kompanijom.
Nadamo se da ćete i vi prepoznati kvalitet koji nudimo, na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Put Srpskih branilaca 186
78000 Banja Luka, BiH

T. +387 51 385 500
F. +387 51 385 400

prodaja@exclusive-lingerie.rs.ba